Bútorok

 

Beépíthető konyhagépek

 

Konyha diszkont

 
wolfkonyha.hu
tiszakonyha.hu

Rólunk

Ma már elengedhetetlen a szakember bevonása a lakás berendezéséhez, hogy hosszútávon örömünket leljük otthonunkban. Szakképzett lakberendezők állnak a Wolf Bútorstúdió ügyfeleinek rendelkezésére a látványtervezéstől a megvalósulásig figyelembe véve a lakás, a konyha stílusát és a vásárlók egyedi igényeit, valósítják meg álmaik életterét.

A több éves szakmai tapasztalattal rendelkezô cég elsôsorban konyhabútorok, beépített tolóajtós gardróbszekrények, komplett irodabútorok és fürdôszobabútorok gyártásával, forgalmazásával, beszerelésével foglalkozik. A bútorokat rendkívül magas színvonalon, kiváló minôségben, nagyon széles szín- és formavilágban kínálják, de ismertségüket elsôsorban a tartósan alacsony versenyképes áraiknak, a magas színtû kiszolgálásnak köszönhetik.

A Wolf Bútorstúdiónál megrendelt bútorokhoz az ügyfeleknek csak kényelmesen helyet kell foglalniuk, hogy a széleskörû konyhatechnológiai berendezések közül (Ariston, Siemens, Bosch, AEG, Elektrolux, Whirpool, Zanussi,) igényüknek a legmegfelelôbbet a legjobb áron helyben kiválasszák és megrendeljék. 2006-ban megkezdték egy rendkívül jó minôségû elemes konyhabútor család forgalmazását is (52 elemtípus, 49 szín, 33 marás), amely a piacon lévô elemes konyhabútorok között verhetetlen áraival nyerte meg az ügyfelek tetszését. Munkatársaik a szakipari tervek (víz-, gáz-, villany-, csempeburkolat) elkészítésében is rendelkezésre állnak, hogy minden egy helyen, egy idôben, ezzel idôt és fáradságot megspórolva, tudjanak elintézni és megrendelni az ügyfelek.

A Wolfbútor Hungária Kft. 1996-ban alakult. Elsősorban minőségi konyhabútorok, beépített tolóajtós gardrób szekrények, komplett irodabútorok, és fürdőszobabútorok gyártásával, forgalmazásával, és beszerelésével foglalkozunk.

A bútorokat rendkívül magas minőségben, nagy méretválasztékban, egyedi igények figyelembe  vételével nagyon széles szín illetve, formavilágban kínáljuk. Ismertségünket elsősorban a tartósan alacsony versenyképes árainknak és a magas szintű kiszolgálásnak köszönhetjük.

Díjtalan szolgáltatásaink közé tartozik a felmérés, szaktanácsadás, látványtervezés, kiszállítás, beszerelés. További tevékenységünkhöz tartozik konyhatechnikai berendezések forgalmazása.

2009-ben megkezdtük Artec márkanevű olasz konyhabútorok forgalmazását, melyek minősége és formavilága világszínvonalú és vezető szerepet tölt be Európában.

 

 

Artec Konyhabútor Szeged


IntroWeb
Copyright © WOLF BÚTORSTÚDIÓ